Препоръчани:
Реклама
Стилът на ацтеките в облеклото отново излиза на мода, но не всеки знае как да комбинира тези етнически елементи. Можем да открием заедно най добрата комбинация докато играем играта Мода, вдъхновена от ацтеките.
e-igri
Classic Golf Solitaire игра с 3 режима на трудност. Премахвай карти, с една стойност по-високи или по ниски картата отворена отдолу. - Golf strict: Асата са ниски и не може да бъдат поставени на Попа. - Golf normal: Асата са ниски, а Дамата може да бъде поставена на Попа. - Golf relaxed: Асата са и високи и ниски, а Дамата и Асото могат да бъдат поставени на Попа.
e-igri
Няма нищо по-освежаващо от леден плодов десерт в горещите дни. Нали? Тогава какво ще кажеш да научиш всички тайни на приготвянето на вкусен малинов шербет. Прекрасна напитка за горещите летни дни.
e-igri
Една игра със скрити числа. Трябва да намерите числата скрити в рисунки от приказката Червената шапчица. Забавлявайте се.
e-igri
Вие сте космически изследовател и отново сте открил нова планета. Вашата цел е да изследвате новата планета. Придвижвайте се внимателно. Прибирайте колкото се може повече кислородни бутилки и се пазете от злите същества, кореените обитатели на планетата.
e-igri
Намерете предметите скрити в тази историческа картина. Освен предметите има скрити и 10 златни парчета които ще ви донесат допълнителни точки. Имате на разположение няколко нива. Забавлявайте се.
e-igri
Проблемът с паркирането ще става все по остър в бъдеще. Твоята задача е да паркираш колата на свободното място. Внимавай да не удариш другите паркирани коли, избягвай преминаващите автомобили и не се блъскай в ограничителните колчета. Не се мотай, тъй като времето за всяко ниво е ограничено.
e-igri
Жабока Кърмит е една от най-харесваните кукли от Улица Сезам! Поздравете го за новата му роля. За нея той се нуждае от вашата помощ. Помогнете му да избере най-подходящите дрехи за ролята. Забавлявайте сред изключителните модели на дрехи и аксесоари. Вие не само ще се смеете, но и ще направите първите си стъпки като дизайнер.
e-igri
Най-доброто време за пикник е хубав слънчев ден през есента. Достатъчно е да приготвите вкусна храна и да намерите хубава поляна. Но първо трябва да намерите всички вилици разхвърляни по покривката. После намерете всички предмети от списъка. Накрая намерете десетте разлики в двете картинки от подобен пикник.
e-igri
Нова Зума игра. Тази катерица не знае нищо за ядките. Тя обича да похапва скъпоценни камъни, защото тогава козината и става златна. Стреляте по движещата се линия и се опитайте да съберете по три еднакви камъка.
e-igri
Купили сте си скъпа и мощна кола? Тогава не се страхувайте да прегазите другите автомобили и да прелетите на запалените варели. Само внимавайте да не се обърнете защото трябва да преминете нивото отначало. Само моля не използвате този стил на шофиране в реалния живот. Забавлявайте се.
e-igri
Тези принцеси за тръгнали към училището за Барби принцеси. Пътят е дълъг и труден и е изпълнен със скрити загадки. Помогнете на принцесите да открият числата и сърцата скрити на различни места по пътя. Успех.
e-igri
Вие имате собствен ресторант. Взимайте поръчките на клиентите и ги изпълнявайте точно. Времето ви е ограничено, а трябва да изкарате достатъчно пари за да платите наема тока и да разширите асортимента. Успех.
e-igri
Ако обичате котенцата тази игра е точно за вас. Облечете това малко котенце подходящо за неговите занимания в кухнята, Забавлявайте се.
e-igri
Бъди най-добрия състезател на хълмовете. Победете съперниците си и получете най-висок резултат. Играта предлага два режима: надпревара със съперниците или трик режим. Дайте газ и се забавлявайте.
e-igri