Препоръчани:
Реклама
Мечтаете си във връзката ви да цари вечна хармония? Забравете! Това не е възможно, а и не е полезно. Вижте защо.
Rozali.com - Интимно
Защо спряхме да правим любов, може ли това да се поправи, брак без секс – ами сега накъде? Невробиологът Били Гордън дава ясни указания какво да правим в подобни ситуации.
Rozali.com - Интимно
Сигурно сте запознати добре с нещата, които популярно са нарочени за най-силно провокиращи сексуална възбуда у мъжете. Но картината на мъжкото желание не би била пълна, ако не научите и кои са изненадващите и дори на пръв поглед непривлекателни неща, които мъжете намират за секси.
Rozali.com - Интимно
Незадоволеният емоционално и сексуално човек си личи. Реално погледнато няма да напиша нищо ново или нещо което не знаете, но това ще е моят синтезиран прочит на темата за секса, като причина за личното ни щастие и нещастие.
Rozali.com - Интимно
Твърде ранният сексуален контакт предрича нещастни връзки в бъдеще, твърде късното начало често обрича на самота
Rozali.com - Интимно
Дори да не ви се вярва, някои неволни малки неща могат да бъдат много опасни за вашите любовни взаимоотношения. Самите вие вероятно не подозирате колко много щети могат да нанесат вредните навици върху връзката ви. Кои са тези навици-убийци и как да се предпазите от тях?
Rozali.com - Интимно
Комуникацията е ключът към всяка преуспяваща връзка. Изгубите ли го, обаче, рискувате сърцето ви да остане бездомно. А, за да не се стига до там, ето каква е тайната на успешната комуникация с партньора ви.
Rozali.com - Интимно
Мъжете винаги са изкупителната жертва са всички женски проблеми. Ако една жена е дълго време сама или постоянно бива зарязвана от мъжете, то познайте кой е виновен за това. Разбира се, че мъжете.
Rozali.com - Интимно