Препоръчани:
Реклама
Робърт Редфорд, носител на награда "Оскар" и една от големите звезди на американското кино десетилетия наред, прекрати актьорската си кариера. След премиерата на най-новия му филм The Old Man & The Gun през септември 81-годишният Редфорд няма повече за приема роли за големия екран. Новината съобщи сп."Ентъртейнмънт уикли" в публикация от понеделник.

"Никога не казвай "никога", но вече съм решил, че за мен това е моментът що се отнася...
dnevnik.bg - Любопитно
Сър Патрик Стюарт ще се превъплъти отново в ролята на популярния герой от "Стар Трек" Жан-Люк Пикар в нов сериал, пише "Би Би Си". Британският актьор обяви новината с изненадваща поява в Лас Вегас на годишната среща на феновете на популярния фантастичен сериал.

Предстоящият проект ще бъде продукция на Си Би Ес и в него ще бъде представен животът на Жан-Люк Пикар след събитията от "Стар Трек: Следващото поколение".
<br...
dnevnik.bg - Любопитно
За изложба на председателя на парламентарната комисия по култура и медии и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов в Лондон държавата е платила 20 340 британски лири. Представянето на скулптури и рисунки на Рашидов в галерия "Галиарди" е част от официалната програма на българското европредседателство. Това се посочва в отговор на министъра на културата Боил Банов на питане на депутата от "БСП за България" Стоян Мирчев, пише в. "Сега".

Според Банов...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно
Ешън звездата от 80-те и 90-те години Стивън Сегал бе назначен за специален представител на руското министерство на външните работи за хуманитарните връзки със САЩ, предадоха световните агенции. Американският актьор има руско гражданство.

"Стивън Сегал бе назначен за специален представител на министерството на външните работи на Русия по въпросите на руско-американските хуманитарни връзки. Той има за задача да съдейства за по-нататъшното развитие на...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно