Препоръчани:
Реклама

dnevnik.bg - Любопитно
Фестивалът на азиатските езици и култури "Изток в парка" започва от 12.30 часа днес в градинката на Националния дворец на културата, съобщиха организаторите от асоциация "Арабис".

Базар, театър на сетивата и разнообразни работилници ще са подредени в пространството на One More Кино (лятната сцена в градината пред НДК). Петото издание на фестивала този път търси общ език с азиатските култури чрез различни средства за комуникация: от думи през картини до...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно
В края на седмицата предлагаме традиционната класация на десетте най-четени статии в "Дневник". Справката е направена в 19 часа на 2 юни:

1. Стара Загора смени турските имена на 838 местности. Мюфтийството - това е нов "възродителен процес" - 50 987 прочитания

2. Севлиево, моя малка Ница, или за командировката на 28 общинари (допълнена) - 23 680 прочитания

3. "Застреляният" журналист Бабченко е...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно
"Дневник" традиционно представя десетте най-коментирани статии за изминаващата седмица. Справката е направена в 19 часа на 2 юни:

1. Драматични дни за турската лира и това може би не е краят - 405 коментара

2. Борисов след срещата с Путин: "Турски поток" влиза на територията на България - 371 коментара

3. Стара Загора смени турските имена на 838 местности. Мюфтийството - това е нов "Възродителен...
dnevnik.bg - Любопитно
Движението Time's Up ("Времето изтече"), създадено срещу сексуалния тормоз над жените, вече съдейства на нископлатени работнички да подадат жалби срещу работодателите си.

Началото му бе дадено над 300 влиятелни жени в Холивуд, които искат борбата срещу сексуалното насилие да се води с практични инициативи и да достигне до повече хора.

Фондът за правна защита вече е събрал 22 млн. долара и с него са се свързали близо 2700 работнички,...
dnevnik.bg - Любопитно