Препоръчани:
Реклама

dnevnik.bg - Любопитно
Разходите за подготовката на българския участник в поредното издание на конкурса "Евровизия" значително надхвърлят разумните разходи, които обществената телевизия би могла да си позволи, а освен това държавите участнички си поделят и част от разходите за самото провеждане на конкурса.

Това съобщи Българската национална телевизия, с което потвърди, че след 12 участия в международния конкурс за песен ще пропусне тазгодишното му издание с финал в Израел.<br...
dnevnik.bg - Любопитно
Спектакълът "Потокът" (The Flow) за връзката между човека и технологията преобрази емблематичната телевизионна кула в Берлин и донесе на своите автори първа награда в категорията "Нека създадем по-добро бъдеще" на големия Фестивал за светлинно изкуство в германската столица, съобщиха от българския екип.


Българското 3D мапинг шоу на фирмата MP-Studio бе избрано с вот на публиката след финал, на който бяха класирани още 18 продукции от 7...
dnevnik.bg - Любопитно
Холивудската звезда Никол Кидман представи най-новия си филм Destroyer от режисьорката Карин Кусама по време на Лондонския филмов фестивал. За ролята на полицейски детектив с болезнена история тя се преобразява драстично, разказва "Ройтерс".

Носителката на "Оскар" заменя красивите си руси къдрици с къса коса и грубоват вид, за да се превъплъти в Ерин Бел - детектив, чието минало продължава да я преследва години след като успява под прикритие да се...
dnevnik.bg - Любопитно
Започна второто ниво в играта "Първият човек". От днес до края на седмицата може да отговорите на въпроса и при верен отговор да се включите в жребия за наградите от филма, който тръгна по кината на 12 октомври.

Ако сте дали верен отговор в първо ниво, името ви вече участва и може да увеличите шансовете си, като отговорите и на втория въпрос. Ако сте пропуснали да се включите, имате шанс да го направите до полунощ в неделя, 21 октомври.
<br...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно
Новото място за кино, музика и сценични събития "Кино Култура" отвори врати вчера вечерта в София.

Не случайно името му напомня един от емблематичните киносалони в града - "Култура", което е било между улиците "Солунска" и "Граф Игнатиев". Идеята на новото "Кино Култура" на ул. "Сан Стефано" 22, е да създаде място както за културни събития от всякакъв характер, така и за срещи с приятели.

В...
dnevnik.bg - Любопитно

dnevnik.bg - Любопитно